taxi enkhuizen

Taxi Enkhuizen

Enkhuizen, de stad waar geschiedenis, cultuur en maritiem erfgoed samenkomen, straalt een unieke charme uit aan het IJsselmeer. Deze stad is perfect te verkennen met een taxi, waardoor je moeiteloos van de historische gevels tot aan de hedendaagse attracties reist. Voor je gemak biedt onze website een betrouwbare taxikosten calculator voor al je tochten binnen Enkhuizen.

Bereken online de ritprijs en bestel direct je taxi.

Enkhuizen per taxi verkennen

Een taxirit in Enkhuizen opent de deuren naar het Zuiderzeemuseum, de historische havens, en de schilderachtige oude stad.

Familieplezier in Enkhuizen

Voor families biedt Enkhuizen leuke uitjes zoals het Sprookjeswonderland waar jong en oud de geschiedenis van het leven aan de Zuiderzee kunnen ervaren.

Geschiedenis en meer activiteiten in Enkhuizen

De rijke historie van Enkhuizen, van haar rol in de VOC-tijd tot de goed bewaarde monumenten, is overal zichtbaar. Het Zuiderzeemuseum en de Drommedaris getuigen van deze glorieuze geschiedenis. Enkhuizer Zoutmuseum: Leer alles over de zoutwinning in Enkhuizen. Bootje varen: Geniet van de prachtige uitzichten over de stad en de haven. Natuur: Maak een wandeling of fietstocht door de polders en bossen.